Условия за връщания

 

Връщане или анулиране на поръчки

Моля да ни информирате за това ваше решение на  телефони 0898 69 09 39 | 0897 93 67 37 или на имейл [email protected]  в рамките на 15 дни от датата на доставка. След това следвайте посочените по-долу стъпки.

 

1. При получаване на вашата поръчка ще получите и документ за продажба /фактура или стокова разписка с касов бон/ вътре в пратката.  Обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид заедно с фактурата  или стоковата разписка с касов бон.

 

2.Важно е да ни изпратите бележка в която да е упоменато защо връщате продукта –  изпратен е различен продукт от поръчания, продукта не Ви върши работа и т.н./за да ни улесните при обработката на връщането/.

 

3. Моля обърнете внимание, че куриерските разходи за връщането на продуктите са за Ваша сметка.

Изпратете пратката на адрес град Варна; Западна Промишлена Зона; ул. „ Перла“ N 26; Логистичен Парк Варна за Мела 05 Варна ЕООД с куриерска фирма по избор. За по-лесна обработка на връщането препоръчваме да се обърнете към услугите на нашите партньори от куриерска фирма Еконт Експрес. Можете да направите заявка за куриер на телефон 0 7001 7300 на цената на един градски разговор. Можете да изпратите продукта за връщане и до следния офис на Еконт Експрес:

гр. Варна

офис на Еконт – Западна Промишлена Зона; ул. Перла 20

За Мела 05 Варна ЕООД

в този случай цената на куриерската услуга която трябва да заплатите ще бъде по-ниска.

4. При изпращане на стоката за връщане, същата трябва да бъде пусната с опция преглед. Съдържанието на пратката ще бъде проверено и ако стоката е в оригиналната и опаковка и вид заедно с фактурата  или стоковата разписка с касов бон ще Ви върнем парите с наложения платеж по пратката.

За повече информация или при нужда от помощ, моля свържете се с нас на следните телефони 0898 69 09 39 | 0897 93 67 37 или на имейл [email protected]