Макетни ножчета за кутии и кашони

 • JUMBO МАКЕТЕН НОЖ

 • Автоматично прибиращ се макетен нож за обща употреба

  44.70 лв.
 • Автоматично прибиращ се мини резач

  19.40 лв.
 • Автоматично прибиращ се нож за кутии и кашони

  38.90 лв.
 • Автоматично прибиращ се нож-писалка

  25.30 лв.
 • Компактен резач за кутии и кашони

  19.40 лв.
 • Макетен нож за обща употреба

  44.70 лв.
 • МАКЕТЕН НОЖ С 3 НОЖЧЕТА

  5.25 лв.
 • Макетен нож- алуминиев

  4.30 лв.
 • Нож за кутии и кашони

  38.90 лв.
 • НОЖ МАКЕТЕН – МЕТАЛНО ТЯЛО

  5.50 лв.
 • Ръчно прибиращ се мини резач

  19.40 лв.
 • Ръчно прибиращ се нож-писалка

  25.30 лв.
 • Умен автоматично прибиращ се макетен нож за обща употреба

  48.60 лв.