Работни обувки PUMA RIO S1P

Работни обувки PUMA RIO MID S1P

Работни обувки PUMA
076249

Работни обувки PUMA RIO MID S1P

Номерация: 39-46

Цвят: т.син с черно

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
164,00 лв.
С вкл. данък
НОМЕР
Количество

Работни обувки със степен на защита S1P: гъвкава непрободна пластина и алуминиево бомбе. Бомбето има допълнителна защита като предпазва кожата от търкане в зоната на пръстите когато работите на колене.

Горната част на обувката е изработена от кожа /велур/ и дишаща Sandwich-Mesh текстилна материя, а подплатата е активно дишаща 
Ходило: Термопластичен полиуретан ходило от вида METRO PROTECT
Ходилото е гумено. Ниският профил и съответната олекотеност осигуряват супер гъвкавост. Двуцветното ходило от термопластичен полиуретан има омекотяваща подложка в областта на петата.
EVERCUSHION ® PRO – Структурата на тази стелка осигурява оптимална омекотеност от първия контакт с повърхността до края на движението, облекчавайки зоните на натоварване. Покрита с износоустойчив текстил и с отвори в предната част гарантиращи дишане и комфорт.
Размери: 39-46

Код: 076249
Доставка: до 10 дни след заявка

076249

Подобни продукти

(Има 16 продукта в същаат категория)