Работни обувки PUMA PACE S1P HRO SRA Код: 076247
  • Работни обувки PUMA PACE S1P HRO SRA Код: 076247

Работни обувки PUMA PACE S1P HRO SRA

166,00 лв.
Работни обувки PUMA PACE S1P HRO SRA Номерация: 49-48 Цвят: сив
Избери НОМЕР:

  • 076247
  • Според тарифата на куриера

Работни обувки със степен на защита S1P: kомпозитно бомбе и гъвкава гъвкава L -protection ® пластина.
Горната част на обувката е комбинация от кожа и дишаща Sandwich -Mesh материя, със светлоотразителни ленти.Подплатата е активно дишаща 
Стелка: evercushion® GEL motion
Ходило: Гумено ходило от вида MOTION с duoCELL и система против усукване, 300° С топлоустойчивост
ГУМЕНО ХОДИЛО MOTION – Това издържащо на 300°С гумено ходило със завита пета е вдъхновено от най-новите спортни технологии. Неговият профил гарантира отлична гъвкавост и безопасен контакт с повърхността.
duoCELL – Няколко слоя от CELL-елементи намаляват ударните сили в областта на петата и гарантират трайно омекотяване.
EVERCUSHION® GEL MOTION СТЕЛКА – Тази стелка с анатомичен дизайн се вписва идеално във високите изисквания на MOTION PROTECT серията: тя има хидрофобирано и антибактериално текстилно покритие за по-добро абсорбиране на влагата при изпотяване, петата е обгърната от подложка с гел, която помага да се предотвратят наранявания и умората на мускулите.
АКТИВНО ДИШАЩА ПОДПЛАТА – Микро-каналната система на тази многопластова подплата осигурява по-добро дишане и абсорбиране на влагата при изпотяване.
EVA Средно ходило – Инжектирани са милиони микро-балони в зоната на средното ходило, превръщайки го в ултра олекотено и предоставяйки оптимална олекотеност и гъвкавост на крака.
СИСТЕМА ПРОТИВ УСУКВАНЕ – Термопластичната контролираща система против усукване в средата на ходилото придава по-добра опора и стабилност.
Номерация: 39-49
Доставка: до 10 дни след заявка

076247

Изключения