Работни обувки- половинки EXENA SICILIA S3 SRC Код 076269

Работни обувки- половинки EXENA SICILIA S3 SRC

076269

Работни обувки- половинки SICILIA S3 SRC

Номерация: 35-48

Цвят: черен

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
53,00 лв.
С вкл. данък
НОМЕР
Количество

Работните обувки EXENA SICILIA S3 SRC са изработени от водоотблъскваща естествена кожа със светлоотразителни елементи. Обувките са с композитно бомбе за защита на пръстите на краката от удар със сила до 200J и кевларена пластина вградена в ходилото, против пробождане. Вътрешната част на обувката е със специална дишаща и износоустойчива подплата. Обувките са анатомични с дишаща стелка. Подметката е масло и киселиноустойчива изработена от полиуретан. Ходилото е противохлъзгащо, антистатично и износоустойчиво. 

Код:076269

Номерация: 35-48

Цвят: черен

076269

Подобни продукти

(Има 16 продукта в същаат категория)