Работни обувки- високи COFRA ASPHALT S2P HRO

Работни обувки- високи COFRA ASPHALT S2P HRO

076042

Работни обувки- високи COFRA ASPHALT S2P HRO

Номерация: 39-48

Цвят: черен

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
110,20 лв.
С вкл. данък
НОМЕР
Количество

Работни обувки на COFRA, тип бота, изработени от водоотблъскваща естествена кожа, гарантиращи постоянен топлинен комфорт. Анатомична, парфюмирана и термоизолационна стелка. Ходилото е от PU/Nitrile rubber, с устойчивост на 300°C (до 1 минута контакт). Топлозащитната полиуретанова смес издържа на 180°C до 30 мин. Обувките отговарят на европейските стандарти за качество EN 345, който определя основните и допълнителни изисквания към обезопасяващи обувки за професионална употреба, включващи защитни елементи (като бомбе) защитаващи при удар, като се изпитват на ниво до 200J. 

Номерация : 39-48

Цвят: черен

Код: 076042

076042

Подобни продукти

(Има 16 продукта в същаат категория)