Работни обувки- високи модел SECURITY 02 FO HRO SRC

Работни обувки- високи модел SECURITY 02 FO HRO SRC

Работни обувки- високи модел SECURITY 02 FO HRO SRC

Стандарт за качество EN 347

Цвят: черен

Номерация: 39-47

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
134,00 лв.
С вкл. данък
НОМЕР
Количество

Работните обувки са изработени от водоотблъскваща естествена кожа и Cordura. Вътрешната част на модела е с подплата CAMBRELLE, 100% полиамид, дишаща, абсорбираща влагата и устойчива на протриване. Стелката е SOFT-BED от изключително мек полиуретан, анатомична, подвижна, покрита с текстил. Ходилото на обувките е от PU/ нитрил устойчиво на +300 градуса по Целзий (до 1 мин. контакт). Обувките са масло и киселинно устойчиви с противоплъзгащо ходило. Отговарят на европейските стандарти за качество на работни обувки EN 347

Номерация: 39-47

Цвят: черен

Подобни продукти

(Има 16 продукта в същаат категория)