Прахозащитен гащеризон за еднократна употреба, Код: 078314
  • Прахозащитен гащеризон за еднократна употреба, Код: 078314

Прахозащитен гащеризон за еднократна употреба

2,90 лв.
Прахозащитен гащеризон с качулка за еднократна употреба, изработен от полипропилен. Размери: M-XXXL
Избери РАЗМЕР:

  • 078314
  • Според тарифата на куриера

Гащеризон прахозащитен с качулка за еднократна употреба, изработен от полипропилен.

Размери: M-XXXL

Код:078314

078314

Изключения