Мъжко яке модел AGILE (т.сиьо)

Мъжко яке модел AGILE (т.синьо)

078003

Модерно мъжко яке модел AGILE

Цвят: тъмно син

Размери: S-XXL

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
67,40 лв.
С вкл. данък
РАЗМЕР
Количество

Олекотено ватирано яке изработено от 100% полиамид с полиестерен хастар. Разполага с два долни джоба, които се закопчават с тик-так копчета и един горен по-малък джоб закопчаващ се със цип. За по- голямо удобство закопчаването на якето също е със цип.  В долния край на ръкавите (областта на китките) моделът разполага с коланчета за пристягане, които се закопчават с тик-так копчета. Якето е с подсилени лакти. Модерният дизайн прави якето подходящо за носене както през свободното ви време така и да защитава тялото ви по- време на работа.

Цвят: тъмно син

Размери: S-XXL

Код: 078003

078003

Подобни продукти

(Има 16 продукта в същаат категория)