Зимен работен комплект DIMMY WINTER- 100% памук Код: 0104313

Зимен работен комплект DIMMY WINTER- 100% памук

078141

Зимен работен комплект DIMMY WINTER 100% памук

Цвят: син

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
87,80 лв.
С вкл. данък
РАЗМЕР
Количество

Зимен работен комплект DIMMY WINTER - Работния костюм е изработен от плат със състав 100% памук. Състои се от яке и полугащеризон. Полугащеризона е с цяла платка на гърдите и класическа права кройка. На джобовете и на гърдите на якето и полугащеризона са поставени светлоотразителни фитили. Якето е с класическа кройка с два долни и два горни джоба, на ръкавите са поставени ластици. Подпатата е прошита на ромбове за да се задържа ватата при пране. Здрава и удобна работна дреха за студеното време.

Код: 078141

Цвят - тъмно син и светло син

Размери - S - XXXL

078141

Подобни продукти

(Има 16 продукта в същаат категория)